Knutseldozen Verkoop!

Oké, we zijn er bijna, maar nog niet helemaal.
Dus, omdat het de vorige keer – tijdens die extra lange herfstvakantie en de voorbije kerstvakantie – al zo gezellig was, komt er een nieuwe knutseldoos uit voor bij u thuis. Een portie Studio Flamingo om mee te nemen!
Want binnenkort is er het krokusverlof (en misschien is het ook een XL editie dit jaar, zo fluiten sommige kleine vogels, maar dat is nog geen reden tot paniek…) en dan schuif ik graag met u mee rond de keukentafel om de kinderen te entertainen.
Dat mag niet, hoor ik u denken.
Ge hebt gelijk, zeg ik u.
Maar na het Pretvogelpakket, De Sintdoos en de Kerstdo-ho-ho-s is er een nieuw digitaal verpakt festijn: de Krokusknutseldoos! Virtuele, creatieve vrijheid en blijheid, dat mag wel!

WAT?

De Krokusknutseldoos!

In deze doos zit telkens:
  • al het materiaal voor 2 knutselcreaties (voor 1 kind),
  • passend binnen het thema,
  • mét een link naar een instructiefilmpje per opdracht
Het enige wat je nog nodig hebt, zijn eventueel enkele basisspullen zoals een schaar of wat kleurpotloden/stiften en een kind dat graag knutselt!
De insteek is om een doos aan te bieden die ongecompliceerd en laagdrempelig is, waarvan zelfs de meest onhandige ouder vrolijk wordt (ja, ik denk ook aan u). En ik beloof dat er geen verf of papier maché op de kroonluchter belandt. Je zou de dozen zo cadeau gaan doen, toch?! High five, hunny, knutseldozen voor iedereen!

VOOR WIE?

Voor elk kind dat graag knutselt! Of ouders die graag knutselen met hun kind(eren) samen.
Ik krijg vaak de vraag: vanaf welke leeftijd is zo een doos? En dan denk ik oprecht “vanaf elke leeftijd dat een kind graag knutselt”, want ik ga er van uit dat niemand een vierjarige alleen achterlaat met een schaar aan de keukentafel. Tenzij die vierjarige beter kan knippen dan de mama of de papa, dan heb ik liever dat het kind op zijn ouders let. M.a.w. ken jezelf en je kind (of weet aan wie je de doos cadeau doet), en dan wordt het een top knutselfestijn, samen of zelfstandig!

PRIJS?

€15 per knutseldoos

IK WIL ZO EEN DOOS! WAT MOET IK DOEN?!

  • Stap 1: Blijf kalm en gefocust, het moment om uzelf tot (groot)ouder, meter/peter, … van het jaar te kunnen kronen, is aangebroken.
  • Stap 2: Zorg dat je timemanagement (eenmalig) op punt staat, want bestellingen worden aangenomen tot ZONDAG 24 JANUARI 20u00! Na deze deadline worden er geen dozen meer aangenomen, omdat het klaarstomen van de bestellingen logistiek heel wat voorbereiding vraagt. Maar niet stressen, ge kunt deze deadline aan, ik geloof in u.
Vermeld zeker en vast:
  1. aantal doos/dozen je wenst
  2. jouw naam (de geweldige volwassene die de doos cadeau doet)
  3. telefoonnummer
Je ontvangt nadien (binnen de 24u) een bevestigingsmail en info over het ophalen en de betaling.
Niks ontvangen? Check dan zéker je spam of reclame inbox. Vooral Hotmail is nogal een kieskeurige (kn)aap, die mijn mails onterecht tot deze categorie degradeert. Nog steeds niets te vinden na 24u? Laat van je horen en dan gaan we op zoek naar de kink in de digitale kabel.

OPHALEN

De bestelde dozen worden verdeeld op vaste momenten in Studio Flamingo, Molenstraat 13, 9230 Wetteren.
Dus neem uw agenda en noteer!
  • De Krokusknutseldoos is verkrijgbaar vanaf en wordt verdeeld op ZONDAG 14 FEBRUARI.

HELP, IK WOON NIET IN DE BUURT?
VERZEND JE DE DOZEN OOK?

Dat kan!
De verzendkosten bedragen €6 (België).
Bestellingen per post worden verzonden op de eerstvolgende maandag na het overeenkomstige verdeelmoment in Studio Flamingo.
Gelieve je adres mee te geven in je bestelmail!
Voila, de weg naar knutselglorie en eeuwige roem bij uw kinderen ligt open!
Ik heb er zóveel zin in!
Liefs,
Ruth en haar flamingo