Boek je feest!

Je bent er bijna! Nu je een thema hebt gekozen en een formule, moet je enkel nog op zoek gaan naar een vrij moment in Studio Flamingo! Raadpleeg de kalender, klik de gewenste datum aan en vul het formulier in. Let the party begin!

OPGELET: Hou er rekening mee dat élk feest, alle workshops of andere initiatieven persoonlijk door Ruth worden georganiseerd en gesoigneerd, met heel veel aandacht voor iedereen. Er is m.a.w. geen boekingsteam of een horde administratieve kabouters actief, maar deze mogen altijd gedoneerd of cadeau gedaan worden.
Je ontvangt (na het invullen van het online formulier) een automatisch bevestigingsmailtje, om je er van te verzekeren dat jouw aanvraag toekwam. DIT IS NOG GEEN BEVESTIGING VAN DATUM!  Datums zijn onder voorbehoud tot deze later en apart door Ruth worden toegekend. Zeer zelden moet eerst de persoonlijke agenda nog eens dubbel gecheckt worden, maar liever safe than sorry. Want Studio Flamingo is  geen fabriek… wél een heel warm & creatief initiatief waar kinderen, mensen en service voorop staan.

Tip tap top, zoek je gewenste datum op!

CORONAMAATREGELEN FEESTJES KLIK HIER

Kies je datum én vul het onderstaande formulier in

Tip: Om de volgende maanden te zien, klik telkens op de pijltjes, bovenaan rechts in de rij met de naam van de maanden. Click To The Future!

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
25
- Geboekt
25
- Optie
captcha

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram