Knutselkampen

GEEF KLEUR AAN JE VAKANTIE! Creëer in kleine groepjes en onder professionele begeleiding elke vakantie een onvergetelijke fantasiewereld! Originaliteit en kindvriendelijkheid staan voorop, overgoten met een sausje van bonte kleuren en eigenheid.

Met 15 jaar ervaring (and counting) als leerkracht handvaardigheid in het buitengewoon lager onderwijs, kent Ruth haar stiel. Van in de toppen van haar tenen tot op haar knettergekke kruin.

Spring gerust eens binnen in de digitale studio op de Instagram– of Facebookpagina om een indruk te krijgen van wat we allemaal creëren en beleven tijdens zo een knutselkamp!

Hoe werkt dat dan?

Tijdens de schoolvakanties komen de gekste ideeën aan bod. Soms worden er kleinere knutselwerken gemaakt, een andere keer werken we aan iets groter. Op het einde van de week krijgt iedereen zijn eigen creatie(s) mee naar huis!

Knutselkuikens vanaf 5 jaar zijn van welkom om in KLEINE GROEPJES, onder PROFESSIONELE BEGELEIDING, deel te nemen aan deze creatieve dagen van MAANDAG TOT VRIJDAG. Per dag wordt er 3 uur aan de slag gegaan.

Max. 10 deelnemers toegelaten / kamp.

Wat krijg je dan?

In de PRIJS zit ALLES INBEGREPEN om elke dag de zotste ideeën tot leven te brengen:

 • al het materiaal
 • ondersteuning op maat van het kind
 • een versnapering + drankje om bij te tanken tijdens de pauze
 • sfeer en gezelligheid in een kleine groep
 • KNUTSELKAMP 5 DAGEN
  €140
  Standaard kampweek
 • KNUTSELKAMP 3 DAGEN
  €85

  Voorbeeld: Krokuskamp 2024

 

Mailtje gestuurd, maar niks ontvangen? Check dan zeker je spam of reclame-inbox!

Bedankt voor het enthousiasme en het vertrouwen!

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram