Workshops op evenementen

Doe-festivals, randanimatie en workshops op events zijn een hot item voor Studio Flamingo! Als het wat anders mag zijn en op maat gesneden van kinderen, dan ben je helemaal op de juiste plek beland!

Stel jezelf of je organisatie voor en wie weet vliegt deze kleurrijke vogel weldra richting jouw creatief initiatief! Zie je het groots of net klein & gezellig? Geen probleem: voor elk wat wils, want elk wilt wat!

Hoe werkt dat dan?

Eenvoudiger kan bijna niet: start met je idee uit de doeken te doen via het formulier onderaan deze pagina! We zijn hier helemaal zot van nieuwe ideeën, dus hou je vooral niet in!

Probeer al zoveel mogelijk informatie mee te geven.
Met welke organisatie heb ik de eer, wat is het concept, wat wordt er georganiseerd, geschat aantal personen, datum, tijdsduur, … ?

Na het ontvangen van je aanvraag, neemt Studio Flamingo contact met je op om de details verder te bespreken. Vervolgens wordt er een OFFERTE OP MAAT gemaakt. Simple comme bonjour, ah oui!

Wat krijg je dan?

De garantie dat ALLES op ALLES wordt gezet om een passend idee uit te werken, dat aansluit bij jouw evenement en wensen!

Workshops in doorstroom, waar kinderen vrij in- en uitlopen, zijn een populaire werkwijze en specialisatie. Maar evenzeer voorbereiding en begeleiding van raamtekeningen op openbare plaatsen, randanimatie op buurtfeesten of opendeurdagen, cultuurgerelateerde evenementen, gemeentelijke initiatieven zoals buitenspeeldag of kinderfestivals…

Kortom, de lijst is lang: U vraagt en wij draaien met plezier de kleurrijke molen op gang!

VOLGENDE EVENEMENTEN

Wil je geen enkele activiteit missen? Volg dan zeker de Facebookpagina van deze kleurrijke vogel en neem een kijkje bij ‘Evenementen’.

Vraag vrijblijvend uw offerte aan

3 + 5 = ?

Facebook
Facebook
YouTube
YouTube
Instagram