Knutselmagie in de studio

Voor VERJAARDAGSFEESTJES, lente- en communiefeesten, zomaar-zin-in-feest-feesten én meer…  worden kleine én grote kinderen met veel enthousiasme onthaald in het atelier! Schuif mee aan 1 van de grote knutseltafels en laat je onderdompelen in een kleurrijke wereld vol diy-spullen!
Feestjes worden georganiseerd voor kinderen vanaf de 3e kleuterklas tot…

Studio Flamingo verwelkomt met voorkeur groepen t.e.m. 10 kinderen. Breng het feestkuiken graag een vriendje meer mee? Laat dit zeker weten in het aanvraagformulier, dan bekijken we de mogelijkheden.

Plan je feest in 3 stappen

Een feest in Studio Flamingo is letterlijk in 1, 2, 3 … gepland! Hier heb je alvast een leiddraad voor de keuzes die je zal moeten maken.

  • Stap 1: Kies een thema

Je kan een keuze maken uit maar liefst 12 verschillende thema’s!
Elk thema bevat uitgekiende opdrachten, die kinderen aanspreekt op hun creativiteit en op maat is van de gewenste leeftijd.

  • Stap 2: Kies een formule

Een uniek feest in de namiddag, een knusse knutselpyjamaparty óf liever een gezellig brunchfrutselfestijn in Studio Flamingo? Jij beslist het moment + of je zelf de traktatie meebrengt of Studio Flamingo hier voor zorgt.

  • Stap 3: Kies een datum

Klaar om te feesten? Check de beschikbaarheidskalender, kies je datum en laat de magie z’n werk doen! Opgelet: de gekozen datum is onder voorbehoud, tot Studio Flamingo de boeking bevestigd heeft.